Kesä loppui kuin seinään ja syksy ja kerho alkoivat. Syksyn alkamisesta en ole niinkään iloinen mutta nukkiskerhoon pääseminen tuli piristävänä. Kokoonnuimme eilen lauantaina Tuulan luokse tämän syksyn ensimmäiseen kerhoon. Paikalla oli kuusi innokasta ja aiheena sahaus. Samalla saimme ihailla Tuulan uskomattoman upeita nukkekoteja.  Itse en kyllä tiennyt kerhoon lähtiessä mitä vielä tekisin/sahaisin mutta läksimpähän "haistelemaan inspiraatiota". Nukkispuuhat ovat olleet kohdaltani tänä kesänä tosi minimissä. Liekö luovaa taukoa vai jonkinmoista väsymistä. Kannatti kuitenkin lähteä sillä uudet ideat ja inspiraatio iskivät heti kiinni, mistä olen iloinen. Löysinkin Kaijan tuomasta lehdestä kivan hyllykön, josta piirsin mallin ja ennätin myös sahailla osan. Osa kerholaisista oli tuonut mukanaan pienoissirkkelin jota saimme kokeilla. Se on IHANA laite. Miten olen voinut tulla toimeen ilman sitä. Seuraavaksi onkin hankinnassa tuollainen sirkkeli.

Toki meillä oli myös kerhoswap. Kaija ja minä saimme toistemme paketit. Kaija oli tehnyt iki-ihanan Bunkamaton. Tässä siitä kuva.

 

Minä laitoin pakettiin herkkukorin. Marian ohjeilla tehdyt suklaarasian ja kahvipurkin.

Kiitos Tuula emännälle hienoista kerhotiloista ja tarjoilusta ja kaikille kerholaisille kiitos mukavasta kerhoseurasta ja inspiraatiosta nukkisteluun.