Viime viikonloppuna oli aikaa taas askarrella nukkitavaroita. Jo jonkin aikaa mielessäni on pyörinyt ajatus tehdä viimeinkin kauppaan itse Einari. Kauppias kun on puuttunut tähän asti. Tein Einarin pään, kädet ja jalat valmiilla muotilla nukke-Fimosta. Jotain vaatetta piti saada myös päälle, niistä tulikin sitten pikaversiot eikä kovin siistit. No, täytyy joskus tehdä ns. paremmat vaatteet Einarille kun on aikaa enemmän. Einarin kasvoihin olen tyytyväinen sillä mielessäni Einari on luonteeltaan hyväntuulinen pullukka, joka rakastaa hyvää kotiruokaa. Hän on myös pidetty kauppias, josta asiakkaat pitävät. Hänellä on aina aikaa rupatella asiakkaiden kanssa eikä hän jätä ketään huomiotta.

2095037.jpg

Sain tehtyä myös kadun osoitekilven Einarin talon seinään yhdelle puolelle taloa sekä kaupan mainoskilven oven yläpuolelle. Kadun osoitekilpi on kirjoitettu koneella ja paperi liimattu ohuelle vanerille. Maalasin kylttiä hieman, että siitä tulisi "vanhemman" näköinen. Osoitteeksi keksin: Kissankuiskaajankatu 6.  Kaupan mainoskilven tuunasin valmiista Tiimarista ostetusta, peltisestä palasesta, joka oli tarkoitettu aivan muuhun käyttöön.

2095053.jpg

Kauppias Einari kauppansa oven edustalla.  Pikku hiljaa talossa valmistaudutaan myös jouluun ja ovelle on Ulriikka-rouva laittanut ovikranssin. Kuvassa oleva hieno salkku on saatu kerhoswapissa Karitalta.