Kesäloma vierähti liian nopeasti niinkuin aina ennenkin. Eipä ole tullut kirjoiteltua tällä foorumilla pitkään aikaan sillä en juuri ole tehnyt mitään nukkisaiheisia asioita. On ollut sellainen luova tauko. Nukkisasiat eivät silti ole kokonaan unohtuneet. Tyttäreni ilahdutti minua nimipäivänäni heinäkuussa pienillä tavaroilla. Sain häneltä pöytä-Singerin ja käkikellon, jotka löytävät varmasti paikkansa nukkekodissani.

1806882.jpg

Teimme mieheni kanssa viime viikonloppuna pienen reissun Tukholmaan. Emme olleetkaan aiemmin käyneet kuninkaanlinnassa mutta ystäviemme suosituksesta kävimme tällä reissulla tutustumassa linnan museoon. Se oli hieno kokemus ja suosittelen lämpimästi. Museon yhteydessä toimii pieni matkamuistomyymälä ja kun on aina "päällä" nämä nukkissilmälasit niin löysin kaupasta minikokoiset kudotut villasukat. En tietenkään voinut olla ostamatta niitä.

1806898.jpg

Toinen ihanuus jonka löysin eräästä pikkukaupasta on pieni tonttutyttö. Näitä nukkeja valmistaa tanskalainen Birgitte Frigast. Nuket on tehty taidolla  pienimpiä yksityiskohtia myöten. Ne ovatkin oikeastaan keräilykappaleita. Minun tonttunukkeni nimi on Kamilla.

1806945.jpg

Ei oikeastaan harmita vaikka kesä kääntyykin syksyyn kun ajattelee mitä kaikkea uusia ideoita odottaa tuolla pääkopassa ulospääsyä ja toteutusta. Odotan innolla taas pääsyä nukkekotikerhoon ja näpräämään nukkistavaroita sekä kuulemaan ideoita muilta nukkisihmisiltä.