Syksyn ensimmäinen kerhokokoontuminen oli eilen Miian luona. Kiitos vielä Miialle emännyydestä.  Saimme ihailla  myös upeaa Hallahovia, joka on livenä kuviakin ihanampi. Meitä oli paikalla kymmenkunta kerholaista, mukana pari uutta tuttavuutta. Aiheeksi oli sovittu hattujen teko. Vaikka aluksi näytti siltä, ettei ideat oikein tahtoneet pulpahtaa mieleen niin lopputuloksena meillä kaikilla oli tehty hattu tai useampi. Itse jatkoin vielä innostuneena kotiin palattuani yhden hatun tekemistä, jonka sain valmiiksi tänä aamuna. Olin ostanut jo aiemmin pienen pahvirasian, josta tein hatturasian. Seuraava kuva on kerholaisten tuotoksista.

1847993.jpg

Ja tässä omat hattuni, joista vihreä valmistui vasta kotona. Kuvassa on myös ennakkoon kotona tekemäni, paperinarusta virkattu vaalea hattu. Eihän näillä vielä hattukauppaa perusteta mutta hyvä alku kuitenkin ja mielenkiintoista tehdä.

1848011.jpg

Ja pitihän nukkekotinukenkin saada kokeilla hattuja. Parhaiten tälle rouvalle sopi lilanvärinen hattu. Nutturakin sopi hatun sisään. 

1848029.jpg

Tässä tuunaamani hatturasia.

1848033.jpg

Suunnittelimme kerhossa myös syksyn tulevia kokoontumisia. Kun joukkomme kasvaa niin olisi myös hyvä saada kerhollemme pysyvä kerhotila. Suunnitelmia on jo heitelty ilmaa ja toivottavasti niistä joku toteutuu. Oli kiva ja innostavaa nähdä entiset ja uudet kerhotuttavuudet.