On vierähtänyt hieman aikaa kun viimeksi olen kirjoitellut. Varsinkin viikonloput pakkaa olemaan niin täynnä kaikenlaista puuhaa, ettei kaikkea ehdi millään. Varsinkin pihamaa kutsuu mitä kiihkeimmin raaputtelemaan ja ihmettelemään kaikkea uutta kasvua. No, olen minä yrittänyt nipistää aikaa edes vähän näille nukkishommeleille. Ennen töihin lähtöä ja töistä tullessa olen remontoinut nukketaloni kylpyhuonetta pikkuhiljaa. Tähän kuntoon sain sen viimein tehtyä eilen illalla.

1500465.jpg

Muutama vastoinkäyminenkin on ollut sillä en löytänyt sopivaa listaa puolipaneelin reunaan ja kattolistat puuttuvat vielä kokonaan.

1500471.jpg

Seinissä on oikeaa tapettia ja printattuja kuvia. Lattia on samoin printattu ja päällystetty muovikalvolla. Huonekalut ovat entiset. Peilin tein jo talvella. Pikkutavaraa puuttuu vielä mutta sillähän voi aina myöhemmin täydentää huonetta.

1500473.jpg

Tein myös olohuoneeseen sohvapöydän. Pöydän kansiosan tein Tiimarista ostamastani pyöreästä puupalasta ja jalkaosan vanhasta leimasimesta, jota täytyi tosin hieman muokata. Ns "leijonantassujalat pöytään tein kirpparilta löytämistäni verhonipistimistä. Maalasin pöydän vielä kolmeen kertaan mahonginvärisellä lakkapetsillä.

1500489.jpg