Nukkiskerhostamme seitsemän jäsentä kokoontui eilen luonani massailemaan hedelmiä, vihanneksia, leivonnaisia, karkkeja ja muita herkkuja oikein urakalla. Neljä tuntia ei meinannut riittää kun innostuttiin tekemään ja kokeilemaan erilaisia herkkuja. Raaka-ainemassana käytimme Fimoa ja Cernitiä. Saimme kerhoomme myös uuden jäsenen Arjan, jolla olikin hienoja kikkoja mm. sitrushedelmien tekemiseen. Tässä ensimmäinen pellillinen valmiina uuniin laitettavaksi.

1440049.jpg

1440068.jpg

Appelsiiniviipaleita en onnistunut itse tällä kerralla tekemään, vaatii vielä rutkasti harjoittelua, joten tyydyin tekemään kokonaisia appelsiinejä.  Massan täytyy olla tietynlaista, että hedelmälihan kuultavuus tulee esille. Kuvassa olevat viipaleet taitavat olla Kertun muovailemia.

1440099.jpg

Herkullisia leivoksia ja kermakakkuja. Olisi melkein tehnyt mieli maistaa. Innostuin itse vielä myöhemmin illalla muovailemaan lisää omenoita, appelsiinejä ja sitruunoita ja kun olin vauhtiin päässyt niin tein vielä hedelmälaatikot tekeleilleni.

1440191.jpg

Niin, teinhän minä kerhossa jotain ruokaakin nimittäin makkaroita, karjalanpiirakoita ja porkkanoita. Lisäksi meillä oli  perinteinen kerhowap. Nallun paketti osui minulle ja sain häneltä ihanat virkatut pyöreät pannulaput, vispilän ja kaunista kangasta johon nuo edellä mainitut olivat kääritty. Minulta sai Arja pienen hyllyn jota en nyt muistanut tietenkään kuvata.

1440227.jpg

Vieraani toivat minulle aivan ihania tuliaisia. Tiinalta pienet nuottivihkot, keramiikkalautanen ja pitsiä kauniissa rasiassa, Nallulta hurmaava lankakori/kukkakori lankoineen ja puikkoineen, Karitalta hieno nahkainen salkku ja Arjalta herkullisia leivonnaisia, tiikerikakku ja rapeakuorinen ruisleipä. Kiitokset kaikille vielä kerran hienoista tuliaisista ja kerhoseurasta.

1440318.jpg