Viimein olen päässyt sisustamaan nukkekodin keittiötä. Minullahan oli jo aiemmin tuunattuja Lidl:n kalusteita valmiina, joita saatoin käyttää keittiön kalustamisessa. Portaita väkersin kauan ja jouduin odottamaan niiden valmistumista jonkin aikaa.  Minulta loppuivat portaiden välipuolat ja tilasin niitä lisää Nukkekoti ja Lelusta ja kuinka ollakkaan niitä puolia joita tarvitsin ei enää saanutkaan. Jouduin tyytymään mitä sain. Myös porrasrakenteissa jouduin tekemään muutamia omia "erikoisratkaisuja". Saavat kelvata tällä erää. Nyt Pääsiäisen aikaan on ollut tosi hienoja, aurinkoisia säitä joten on tullut ulkoiltuakin nukkekoteilun väliin. Valon määrä on lisääntynyt oleellisesti ja on ollut helpompi myös valokuvata mitä on saanut aikaan.

1403547.jpg

1403567.jpg

Pikkuikkunan verhot ompelin jo viime kesänä. Pannumyssyn ja monia muita ihania joulukalenterista Karitalta saamiani tavaroita sijoitin myös keittiöön  ja seinällä oleva Reuterin kahvimylly on mieheni tuliainen Tallinnasta.

1403594.jpg

Lautaskaappi löysi paikkansa ruokasalin puolelta. Matto on joskus kirpparilta löydetty plyyssiliina. Pääsiäisen kunniaksi Nukkekoti ja Lelusta tilaamani ihana kanavuoka pääsi keittiönpöydän koristeeksi.