Eilen lauantaina kokoontui taas Kuopion seudun nukkekotikerho (toisen kerran tänä vuonna) Miian luona askartelemaan kenkiä ja laukkuja. Joukkomme lisääntyi myös yhdellä uudella jäsenellä. Tervetuloa joukkoomme Pampula. Ihastelimme aluksi Miian upeaa Hallahovia. Miian tekemä kaakeliuuni näytti livenä tosi hienolta ja "vanhalta" jos niin voi sanoa. Kiitos Miialle vielä kerran emännyydestä. Tiina oli tuonut mukanaan kasan vaihtarina saatuja laukkuja joita ihastelimme porukalla ja joista otimme mallia omiin tekeleisiin. Kuvassa on jo omiakin tuotoksia mukana Tiinan laukkujen lisäksi.

1262180.jpg

Itse en tehnyt tällä kertaa kenkiä vaan keskityin laukkuihin. Yritin Tuulan malleilla saada aikaan "vanhahtavia" laukkuja. Alla olevassa kuvassa kaksi  minun tekelettäni. Liiman kanssa oli hieman ongelmia kuten kuvassa näkyy.

1262184.jpg

Perinteisestä kerhoswapista sain Tuulalta aivan ihanan rahin ja siihen sopivaa kangasta ja koristenauhaa, joista voin vielä tehdä jotain lisää.

1262187.jpg

Innostuin tekemään tässä taannoin kahvinmyllyjä joista toisen laitoin sitten kerhoswappiin. Liisalle meni tällä kertaa minun tuoma kahvimylly, jossa on puinen kampi. Toisen sijoitan jonnekin talooni.

1262200.jpg