Eilen kokoontui luonani Kuopion seudun nukkekotikerholaisia kukkien ja kasvien merkeissä askartelemaan. Kiva kun paikalle pääsi tulemaan niin moni kerholainen. Meillä  oli kahdeksan innokasta kerholaista itseni lisäksi. Saimme tutustua myös uuteen kerholaiseen, Nalluun. Melkein kaikki taiteilivat kukkia, ruusuja ja ruukkukasveja. Tuula ei tyytynyt näpertelyyn vaan loihti tuossa ajassa kokonaisen pihan kasveineen. Tuulan blogissa onkin nähtävänä hyviä kuvia tuosta pihasta. Eipä vähemmälle jää muutkaan kukkien askartelut sillä toinen toistaan ihanampia kukkia syntyi. Varsinkin ruusujen teko on hidasta ja aikaa vievää, eikä niin helppoa kuin mitä luulla saattaisi. Paras materiaali ruusujen tekoon taisi olla silkkipaperi, sillä kun sai aikaan herkkiä terälehtiä ja liimaus onnistui ehkä parhaiten. Käytimme materiaaleina myös valmiita, muovista ja silkkikukista saatavia osia.

1189776.jpg

Miia arkarteli herkkiä, valkoisia ruusuja. Juuri Hallahoviin sopivia.

1189910.jpg

Kulmakuva Tuulan upeasti toteutetusta pihasta. Monet meistä tekivät kukat ruukkuihin ja sehän on nopein tapa saada aikaan näyttävää tulosta. Jotain vihreää oksaa ruukkuun ja melko helposti näyttävä viherkasvi on valmis.

1189963.jpg

Tässä omat tuotokseni. Isossa ruukussa olevat taitavat olla lähinnä mielikuvituskukkia. Perinteinen kerhoswap pidettiin tietysti. Nallu yllätti meidät kaikki tuomalla jokaiselle tarvikepaketin, joka sisältää tarvikkeet mini leipäkorin tekemiseen. Kerhoemäntänä sain ihania tuliaisia, Tiinalta Sirkku-palasokeria ja liinan, Tuulalta "remonttiporukalle" virkistävää juomaa jäissä, Karitalta nahkakantisen kirjan ja Liisalta punotun korin hellapuineen, ihania kaikki. Kaikille on jo paikka tiedossa. Kiitos paljon tuomisista. Kaikki ottamani kuvat eivät oikein onnistuneet enkä voi niitä tässä esitellä mutta useimpien mukana olevien kerholaisten blogeista voi käydä kurkkaamassa mitä kaikkea saimme aikaan. Suunnittelimme myös keväälle muita pidettäviä kerhoteemoja mutta niistä sitten myöhemmin.