Eilen lauantai-iltapäivänä kokoontui nukkekotikerhomme Tuulan luona tekemään astioita ym. massajuttuja. Osa teki itsekovettuvasta massasta ja osa polymeerimassasta. Minä yritin muovailla tällä kertaa polymeerimassa astioita. Muutaman kipon sainkin aikaiseksi ja joitain koriste-esineitä. Tekemäni kynttiläjalka "lösähti" sitten paistovaiheessa uunissa. Mikä lie ollut syynä kun ei pysynyt pystyssä. No, ratkaisin asian kotona myöhemmin ja katkaisin jalkaosan pois. Vähän koristelua ja voilá! Tässä tuotoksemme odottamassa pellillä uuniin menoa.

1037187.jpg

Torikoju-projektiin liittyen Liisa muisti minua lahjalla. Kiitos Liisa vielä kerran kala-aiheisista tuomisista. Löydän niille varmasti käyttöä.

1037217.jpg

Kerhoswapista sain edelleen Liisa tekemän ihanan seinäkalenterin ensi vuodelle. Kuvat kalenteriin ovat hyvin valittu. Itse antamaani kerhoswappia en muistanut tietenkään kuvata. Tiina sai minulta muutamia minikokoisia keksipakkauksia.

1037245.jpg

Oli taas kiva kokoontua ja vaihtaa kuulumiset. Uusia kerhojäseniä oli myös kiva tavata.Olin illalla kotiin tultuani melko väsynyt ja saunomisen jälkeen ei tarvinnut unta juuri houkutella. Kiitos Tuulalle vielä emännyydestä. Tänään sunnuntaina maalasin sitten ne muutamat astiat ja koriste-esineet joita tein kerhossa.

1037296.jpg

Tuon tarjottimen kuvion olen tehnyt painamalla pitsinauhaa vielä tekeillä olevaan massaan.