Eilen lauantaina nukkekotikerhomme kokoontui Tuulan luona. Meitä olikin paikalla runsas joukko, peräti yhdeksän jäsentä,  mukana yksi uusi jäsen. Tervetuloa Kerttu tähän mukavaan harrastukseen ja kerhoomme. Aiheena meillä oli torikojujen rakentaminen. Aihe liittyy suunnitelmaan, että kerhomme pääsisi toteuttamaan näyteikkunan somistuksen jossa aihe on torielämää, kojuineen ja myyjineen. Olin itse jo hiemen  mietiskellyt minkälaisen torikojun rakentaisin ja minua miellytti eniten kojut, joita näinkin päivittäin torilla. Yksinkertainen pöytä johon kuuluu jonkinmoinen katos. Ei kun tuumasta toimeen. Jokainen meistä päätyi omanlaiseen ratkaisuun. Enemmän taisi olla mietittävää siinä mitä tuossa kojussa voisi sitten  myydä. Jääköön niistä kertominen sitten tuonnemmaksi.

962373.jpg

Tässä minun pöytäni valmistumassa. Yritin päästä vähällä ja päällystin valmiin pahvirasian kannen kahvitikuilla. Miettittävää riittää vielä kuinka saan liitettyä katoksen kiinni pöytään. Alla kuvissa muiden kerholaisten rakennusprojekteja. Kojuista on tulossa hienoja rakennelmia.

962381.jpg

962385.jpg

Liisa olikin jo ehtinyt saada kojunsa melkein valmiiksi samana iltana kotiin tultuaan. Tässä vielä osissa. Myös Tuulan koju oli tullut valmiimmaksi kokoontumisemme jälkeen ja näyttää tosi hyvältä. Käykääpä kurkkaamassa blogeissa.

962388.jpg

Luulen, että torimme näyttää hyvältä kunhan kaikki pääsevät viimeistelemään kojunsa. Meillä oli tietysti perinteinen kerhoswap. Minun tekemäni swappilahjat postilaatikko ja naistenhattu menivät Tuulalle.Kuvia niistä Tuulan blogissa. Minä sain puolestani Liisan tekemät kukkavaasin kukkineen ja kauniin pöytäliinan. Tässä kuva niistä.

962421.jpg

Kylläpä oli taas kiva kokoontua ja askarrella yhdessä. Siinä samalla vaihdoimme kuulumisia ja ideoita. Kiitos kaikille kivasta seurasta ja erityisesti Tuula-emännälle tarjoilusta ja tiloista.