Tänä viikonloppuna otin aikaa itselleni ja jätin siivoamiset vähemmälle. Jatkoin korien punontaharjoituksia.  Punoin muutaman korin mutta niitä ei kyllä kaikkia kehtaa esitellä. Vielä olisi paljon oppimista punonnasta, varsinkin viimeistelyhommelit on hakusessa. Punonta kuitenkin kiehtoo minua ehkä opin vielä joskus tekemään täydellisen korin, johon olen täysin tyytyväinen. Tässä yksi punontaharjoitus kori,  jossa olisi vielä paljon korjattavaa. Ehkä sitä voi käyttää tuollaisena hedelmäkorina.

907543.jpg 

Tein myös elämäni ensimmäisen kristallikruunun. Olin tietysti nähnyt jo valmiita kruunuja ja muistelin  miten ne oli tehty. En käyttänyt tähän kruunuun kenenkään ohjetta vaan lähdin kokeilemaan mitä syntyy niistä helmistä joita ostin tässä aiemmin Tiimarista. 907572.jpg 

Kruunun kuvaaminen on hankalaa. Täytyy olla tarpeeksi tumma tausta, että kruunun malli selviäisi kuvasta. Onnistuin mielestäni tässä ensimmäisessä tekeleessä vaikka kuva ei tee sille täysin oikeutta. Sain tehtyä myös joitakin tavaroita joulukalenteriswappiin. Niitä en tietenkään  paljasta vielä. Välillä tuntui jo siltä, että en ennätä milloinkaan aloittaa lahjojen tekemistä. Hyvällä alulla kuitenkin olen.