Loma loppui ja töihin on palattu. Tosin viisi viikkoa lomaa taisi tehdä tehtävänsä sillä töihin palaaminen ja toisenlaiseen rutiiniin totuttelu on vienyt aikaa ja energiaa. Iltaisin olen ollutkin kuin tapettu kala niin väsynyt kuin vain voi olla. Ei luulisi juuri lomalta palanneena olevan näin väsynyt. Vai liekö syynä tämä uudelleen alkanut kesä ja helle. Uusi taloprojekti on edennyt tosi hitaasti. Eilen sain kiinnitettyä väliseiniä ja kerroslevyt. Kattoa en ole vielä edes suunnitellut.

816456.jpg

Blogeja kierrellessäni olen ihastellut monia kirjontatöitä. Varsinkin Marian pyyheliinapeitteet ovat tehneet minuun vaikutuksen samoin kuin niihin kuuluvat pienet hyllyt. Niinpä halusin itsekin yrittää tehdä jotain pitkästä aikaa. Ja harjoitteluksihan se meni mutta yritys hyvä kymmenen. Valmiita kirjontamalleja minulla ei ollut vaan piirsin jotain vain kankaalle ja yritin tehdä sen mukaan. Hyllyt piirsin erään aikaisemmin ostamani hyllyn mallilla ja leikkasin balsasta. Mutta ei tästä lannistuta vaikka ei niistä  vielä kovin hyviä tullutkaan. Harjoitus tekee mestarin on joku tuumannut. Tässä hyllyt balsasta leikattuna ja liimattuna.

816554.jpg  

Toisen hyllyn maalasin vaalean punertavaksi ja se sopi mielestäni kirjomaani punakuvioiseen pyyheliinapeitteeseen.

816569.jpg

Toisen hyllyn maalasin vihertäväksi ja siihen laitoin toisen kirjomani pyyheliinapeitteen.

816579.jpg

Esittelen tässä vielä kesälöytöjäni joita olen tehnyt pääasiassa kirppareilta.

816598.jpg

Tuo kangas on  mielestäni sopiva vaikka matoiksi. Pienet  tuohikorit löysin Ilomantsin torilta ja puiset tynnyrin ja kiulut taas Siilinjärven torilta.

816639.jpg

Myös tämän sinisen ja punaisen kankaan löysin kirpparilta. Saa nähdä mitä niistä keksin. Ostin pussillisen metallisia solkia ja pienen kehyksen myös Ilomantsista kirpparilta. Piparimuotit löysin taas askartelukaupasta. Kirpparilta Siilistä löytyi tämä englantilainen puhelinkoppi. Se on lasten pankki mutta ehkä tuunaamalla sitä hiukan siitä voisi tulla kiva yksityiskohta jonkin minikadun kulmaan.

816697.jpg