Tänään löysin lenkillä ollessani ensimmäiset kukkivat leskenlehdet. Ne ovat joka kevät yhtä ihania ja sykähdyttäviä löytää enkä voinut olla poimimatta muutamia.

518331.jpg

Maalattuani toisen nukkekotini (1:24) vaaleanpunaiseksi minua jäi tietysti polttelemaan ajatus niistä jäljellä olevista huonekaluista ja niiden maalaamisesta. En voinut pitkään katsella niita vain laatikossa. Niinpä olen hiljakseen maalaillut ne ja samalla tapetoinut tuota pientä kotia. Tapetointi oli melko haastavaa samoin kuin huonekalujen asettelu paikoilleen. Aina kun käsi sujahti huoneen sisään tai ulos niin oli kuin olisi maanjäristys käynyt talossa sillä käsi osui joko seiniin tai kattoon. En osannut niin varovasti liikuttaa kättä noin pienessä tilassa. Tapetit ja boordit tulostin netistä. Vielä puuttuu tavaroita tuosta pienestä talosta mutta alkuun olen päässyt ja hyvä niin.

518390.jpg

Huonekalujen maalaus oli tarkkaa puuhaa.

518404.jpg

Minikeittiö ja minitavaroita. On melko hankalaa löytää sopivaa tavaraa tuon kokoiseen keittiöön. 1:12 kokoisen nukkekodin tavararat ovat monet liian suuria.

518428.jpg

Tästä tuli lastenhuone/vierashuone.

518441.jpg

Olohuoneesta puuttuvat vielä verhot. Piano odottaa pimputtelijaa.

518449.jpg

Ullakolla on maakuuhuone ja kylpyhuone, joka on vielä kesken remonttia.

518482.jpg

Tällaisen miniminitalon sisustaminen on kyllä melko haastavaa. Tosin materiaaleja ei tarvitse olla niin paljon kun saa jo pienestä palasta tehtyä jotain. Kaiken täytyy kuitenkin olla niin hirveän pientä ja tavaroiden käsittely on paljon hankalampaa kuin normaalikokoisen nukkekodin tavaroiden. Sormet tuntuvat kaiken aikaa liian suurilta tavaroita käsiteltäessä ja tehdessä. Kannattaa kuitenkin kokeilla!