Muutamana viikonloppuna olen maalannut vuosia sitten ostamani ja kokoamani nukketaloa.  Talo nökötti maalaamattomana hyllyssä monta vuotta. Se on kokoa 1:24 luultavasti enkä oikein innostunut aluksi sen sisustamisesta saatikka maalaamisesta. Kun katselin taloa tässä kerran niin ajattelin miltä se voisi näyttää jos maalaisin sen. No, tuumasta toimeen. Etsittyäni maalipurkkeja varastosta ei löytynyt kuin tähteitä muutamasta maalista. Siitä se sitten lähti - talosta tuli vaaleanpunainen (voisipa melkein sanoa possunpunainen). Onneksi löytyi myös valkeaa maalia jolla sain maalattua kuistit  ja ikkunat. Tietysti olisin voinut ostaa kaupasta jonkun hienon värin mutta tuo vaaleanpunainen sai nyt kelvata. Vähän kyllä arvelutti miltä se tulee näyttämään. Kun sain talon maalattua valmiiksi ei se minusta  niin pahalta näyttänytkään. Siitä voi tietysti olla montaa mieltä. Jos olisin arvannut miten pikkutarkkaa hommaa tuollaisen valmiiksi kootun talon maalaus on, en varmastikaan olisi ryhtynyt koko puuhaan. Tässä kuva  vielä maalaamattomasti talosta.

472683.jpg

Vihdoinkin maalattu vaaleanpunainen taloni sen paraatipuolelta. Nimeä en ole vielä keksinyt sille.

472716.jpg

Ja kurkistus talon taakse. Kuvasta puuttuvat talon sisäportaat, joita vielä tuumin maalaanko ne vai en.

472718.jpg

Kun ostin tämän ihanuuden silloin joskus niin pitihän minun hankkia myös kalusteet kun oli tarjolla.  Ne odottavat vielä maalaamista tai jonkinmoista käsittelyä. Siinäpä sitä urakkaa sitten joskus...

472737.jpg

Tänä viikonloppuna oli aivan ihana sää. Aurinko paistoi jo lämpimästi ja tuli ulkoiltuakin. Ennätin kuitenkin saattaa loppuun vielä keskeneräisiä töitäni. Joskus talvella nukkekotikerhossa muovailimme nukkeja, jotka sitten jäivät tekemättä ihan valmiiksi. Maalasin nukkein kasvot ja tein niille vaatteet. Vaikka silloin kerhossa tuntui, että ei näistä muovailemistani nukeista tule mitään kunnollista kun olivat  niin oudonnäköisiä.Maali tekee kuitenkin ihmeitä ilmeille. Saanko esitellä rouvan/neidin ja herran joilla ei vielä ole nimeä. Jospa näille löytyy vielä paikka jossain tulevassa projektissa.

472771.jpg

472774.jpg