Viime sunnuntaina kerhomme kokoontui Tuulan luokse kokeilemaan lehtisahausta. Kyllä olikin jännittävä laite tuo lehtisaha. Tuula näytti aluksi mallia ja kukin vuorollamme pääsimme koettamaan. Aluksi näytti helpolta aivan kuin olisi ommellut ompelukoneella. Kun pääsin itse kokeilemaan niin eipä se niin helppoa ollutkaan. Lisäksi olin tuonut vaneria, joka ei ollut aivan suora niinpä kaavojen piirtämisessä oli jo omat vaikeutensa. Yritin saada aikaiseksi keittiökaapin. Malli ei ollut kovinkaan monimutkainen mutta olipa työ saada sahattua edes suoraa viivaa. Niinpä jokunen kulma kaapista onkin sinne päin. Kokosin kaapin kuitenkin kotona ja tässä tulos. Ehkä se vielä paranee kun laitan maalia pintaan. Lopputulokseen ei voi olla aivan tyytyväinen. Opin tästä kuitenkin sen, että sahattava vaneri on oltava aivan suora. Niin ja uskallan toki koettaa sahaamista vielä uudelleen oli se vaan niin kivaa puuhaa.

432381.jpg

Sahatut keittiökaapin osat.

432386.jpg

Melkein valmis kaappi.

Meillä oli myös kerho swap josta sain Petralta ihanan kakkurasian. Itseltäni oli tekemäni hajuvesipullot ja viulu, jotka sai Tiina. Kiitokset Miialle vinkistä koskien laskuria. Kerhosta kotiin tultuani kokeilin heti Miialta saamani vinkin ja voi sitä riemua kun sain laskurin näkyviin. Hanna oli tehnyt taas  ihanan huovutetun joutsenen, jota ihailimme porukalla. Hannan oppiin pääsemme seuraavalla kerhokerralla kokeilemaan huovutusta.

432425.jpg

Petralta saatu kakkurasia.

Melkein jokainen meistä kerholaisista piirsi jonkun mallin ja sahaili sen. Nähtäväksi jää mitä muut ovat koonneet kukin kotonaan. Toivottavasti tuotokset tulevat nähtäville.