Olen saanut vihdoinkin jotain aikaiseksi, sillä päivänä muutamana olen värkännyt talooni Valkeamäkeen pikkuruista vessaa. WC sijaitsee talon ullakkokerroksessa.  Jostain syystä nämä ullakkokerroksen huoneet jäävät aina viimeiseksi sisustettaviksi taloissa. Ehkä osittain siitä syystä, että huoneet ovat piilossa katon suojissa eikä aina näkyvillä mistä ne helposti unohtuvat.

Tästä aloitin. Lattian tein sytyketikuista ja maalasin Osmo, läpikuultavalla puuvahalla, väri kyyhkyn sininen. Tapetit ovat netistä tulostetut ja takaseinän paneeli tehty puretusta bambutabletista, valkoiseksi maalattu. Samoin kaikki jalkalistat ovat samaa bambutikkua.

WC-pytty ja lavuaari ovat aiempia hankintoja samoin kuin pieni, metallinen valkea sivupöytä. Ruskean, puisen pöydän tein itse vanerista, jalat ovat valmiita sorvauksia. Pöytään käytin Osmo puuvahaa, väri Pähkinäpuu. Lattialla olevan bunkamaton sain viimeksi Kaijalta  kerhoswapista ja sopii mielestäni hyvin pikkuvessan lattialle.

Wc-paperitelineen tein valmiista Tiimarin puukuviosta ja rautalangasta. Lattialla olevan korin ja leikkiankan olen saanut joulukalenterista Johannalta.