Me Kuopion seudun Nukkekotikerholaiset kokoonnuimme eilen illalla rakentamaan torinäyttelyämme Kuopion Askartelukulman ikkunaan. Näyttelyn nimeksi tuli Torielämää. Näyttely on katsottavissa Askartelukulmassa loppiaiseen saakka. Paikalla olivat kaikki torikojun rakentajat. Tulimme paikalle hieman etuajassa ja tunnelma vain tiivistyi kun odottelimme, että liike sulkeutuisi ja pääsisimme rakentamaan toriamme. Minulla oli mukana myös vihdoin valmiiksi saamani joulukalenteri Tuulalle. Tässä paketit valmiina lähtöön.

1093640.jpg

Edellisenä päivänä otin vielä kuvan kojussani myytävistä tuotteista ja lähtövalmiina olevista nukeista.

1093643.jpg

1093644.jpg

Tuo punapipoinen poika ei ole mukana torilla mutta minusta se sopi rekvisiitaksi kuvaan. Seuraava kuva onkin jo lähes valmiista toristamme näyteikkunassa.

1093650.jpg

Ikkunan läpi otettu kuva ei tee oikeutta oikealle näkymälle, joka oli varsin onnistunut ja míelenkiintoinen. Tässä vielä muutamia kuvia eri kuvakulmista otettuna.

1093662.jpg

1093668.jpg

Torilla käy tässä vaihessa jo melkonen vilske.

1093678.jpg

Pikku tyttö on pysähtynyt ihastelemaan mitä ihanimpia leluja. Torilta löytyy myös muuta myytävää kuten maalaisherkkuja (kojussa takana), astioita, koreja, leivonnaisia, mattoja ja mehuja, kukkia ja kaloja. Siis melkein kaikkea.

1093688.jpg

Tässä Tiina vielä viimeistelemässä astioitaan paikoilleen. Niin ja vielä yksi ihana asia. Sain nimittäin Karitalta joulukalenteripaketit. Maltan tuskin odottaa lauantaihin. Ainakin hypistelen niitä vähän ennakkoon. Kuvassa saamani paketit, joiden sisällön esittelen sitten myöhemmin.

1093694.jpg