Nukkekotikerhomme " syyskauden avaiset" jos noin voi sanoa, pidettiin eilen lauantai-iltapäivänä Miian luona. Saimme ihailla samalla Miian esittelemää  Hallahovia. Se olikin upea, massiivinen ilmestys. Monet meistä syventyivätkin haaveilemaan mitä kaikkea tuohon suureen nukkekotiin voisikaan laittaa Miian kertoessa ja esitellessä mitä oli saanut tehtyä. Tavarat, joita Miia on tehnyt nukkekotiinsa ovat todella huolellisesti valmistettuja ja viimeisteltyjä. Täytyy vain ihailla hänen taitojaan. Tällä kertaa kokoontumisen aiheena oli korinpunonta. Liisa opasti meitä tekemiensä kuparilankakorien maailmaan ja Miialta löytyi sitten kirja, jossa oli tehty koreja langoista. Punonta ohuesta tai paksummasta langasta ei ollut niin helppoa kuin luulisi. Itse punoin paperinarusta koria josta ei sitten tullut esittelykelpoista. Monet saivat kuitenkin aikaiseksi pieniä koreja joista minulla ei nyt ole kuvia. Pääasia kuitenkin oli, että pääsimme ns. "jyvälle" punonnasta. Saimme kerhoomme myös uusia tuttavuuksia. Eevaan, Karitaan ja Emmaan oli mukava tutustua ja kuulla heidän tekemisistään. Olikin mukava kun uudet jäsenemme voittivat arvontapalkinnot näin ensi tapaamisemme kunniaksi. Joulukalenteriswapin arvonta järjestettiin myös ja teimme sen ketjuun. 24 pienen paketin näpertely odottaa. Kerhoswappimme arvonnassa sain Tiinalta paljon pieniä tavaroita. Varsinkin tuo pieni liina on taidonnäyte. Kuva alla.

887046.jpg

Minun pakettini osui Tiinalle. Pakettiin olin laittanut tekemäni pannumyssyn ja patalaput. Pannumyssystä on kuva mutta patalappuja en muistanut  kuvata sillä valmistin ne eri aikaan.

887060.jpg

Olipa ihanaa kokoontua kesän jälkeen ja tavata kerholaisia. Kokoontumiseen varattu aika kului kuin siivillä. Saimme päätettyä seuraavista kokoontumisista ja teimme uusia suunnitelmia, joista ei vielä tämän enempää.